Styret informerer
Til eiere og beboere i sameiet Langaardløkken
Oslo, påsken 2020

 

ÅRSMØTET ER UTSATT
Årsmøtet for 2019 som var planlagt til onsdag 29. april 2020, utsettes inntil videre. Det er vanskelig å se at møtet kan gjennomføres under de omstendigheter vi nå befinner oss i. Sakspapirer vil bli sendt ut i forhold til opprinnelig planlagt møtedato, og styret vil snarest mulig fastsette nytt tidspunkt for årsmøtet.

VEDLIKEHOLDSPLAN
Arbeidene med rehabilitering av fasader og balkonger i Løvenskioldsgate 22 og 24 samt Briskebyveien 84 gjennomføres som planlagt. Entreprenøren tar ekstra forholdsregler der det er nødvendig av hensyn til smittevern.

Oppsetting av stillaser og andre forberedelser i Løvenskioldsgate 24 og Briskebyveien 84 er allerede i gang. Over påske starter arbeidene med å rive de balkonger som skal bygges på nytt.

I Løvenskioldsgate 22 er arbeidet avhengig av stabil temperatur på plussiden, så oppstart blir først i slutten av april.

Vi viser til tidligere utsendt informasjon, som også er publisert på sameiets hjemmeside www.langardlokken.no

Det blir for de fleste en annerledes påske i år, og mange er hjemme disse dagene.

Vi har en fantastisk fin hage som mange benytter. Styret oppfordrer alle til å vise ekstra hensyn ved bruk av fellesarealene. De er til for alle, så del på plassen og ressursene.

Vi minner om at forbudet mot samlinger på mer enn fem personer også gjelder her.

Har du andre spørsmål, kontakt styret på epost styre@langaardlokken.no. Har du noe som haster, kan du ringe styreleder på telefon 915 55 963

Ta vare på hverandre og naboen i disse litt uvanlige tider!

 På vegne av styret, god påske
Einar Tønnessen
Styreleder